co tu się rozpisywać? po prostu szybkie "danie" na kolację lub śniadanie. :)
Na 12 porcji takich jak na zdjęciu:
1 opakowanie ciasta francuskiego
12 parówek dobrej jakości
Ciasto francuskie kroimy w cienkie paski i owijamy nim parówki. Można je także zawinąć całe parówki, aby stworzyć "bagietkę". Przygotowane porcje kładziemy blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy ok. 15 min. w temperaturze 200°C. Smacznego :)
Zawsze miałam w planie zrobić właśnie takie!
OdpowiedzUsuńMoi bracia byliby zachwycenixD
rób, rób! :)
Usuńidealne na śniadanie lub przekąskę ;)
OdpowiedzUsuńsuper pomysł , muszę je zrobić dla mojego braciszka ,kocha paróweczki ;p
OdpowiedzUsuńteż ostatnio robiłam takie paróweczki na imprezę ;) tylko ja przekrajałam je na pół. Zdjęcia na blogu jeszcze nie ma, czeka w kolejce ;) hehe
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do siebie ;)